Results 1 to 17 of 17
  1. #1
    slow
    Reputation: sgltrak's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    5,497

    No page scroll in forums

    This afternoon I lost the ability to scroll the site in Chrome. Once the page loads, the scroll bar disappears and the page will not scroll. I just checked two laptops and my phone and the situation is the same across all three devices. It is also not working in the old Version of Explorer on my old laptop. It is working in the newer version of Explorer on my newer laptop, but the drop down menu for the different forums doesn't work. The page still works fine in Firefox. Anyone else experiencing this, or it it operator trouble?

    Edit to update: I can't scroll in any brower on either of my PC based computers or on my Android phone. Tried Explorer, Firefox, and Chrome.
    Last edited by sgltrak; 4 Weeks Ago at 08:03 PM. Reason: Update

  2. #2
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    319
    same issue on chrome here, started recently

  3. #3
    KLF
    KLF is offline
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    141

    No page scroll in forums!!!!!!!!!!!

    Quote Originally Posted by sgltrak View Post
    this afternoon i lost the ability to scroll the site in chrome. Anyone else experiencing this, or it it operator trouble?

    Edit to update: I can't scroll in any brower on either of my pc based computers or on my android phone. Tried explorer, firefox, and chrome.
    yup!

  4. #4
    humber river advocate
    Reputation: singlesprocket's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    6,392
    Quote Originally Posted by KLF View Post
    yup!
    happening again
    broadcasting from
    "the vinyl basement"

    build trail!

  5. #5
    Administrator Administrator
    Reputation:
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    146
    Quote Originally Posted by singlesprocket View Post
    happening again
    Do you have any plugins running on your browser? I am trying to replicate this.
    -Philip

  6. #6
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    385
    No issue running Chrome for me

  7. #7
    9 lives
    Reputation: cyclelicious's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13,169
    I'm using chrome at home and both chrome and explorer at work... same issue no scroll bar when I'm logged in. When I log out the scrollbar returns but I can't post
    F*ck Cancer

    Eat your veggies

  8. #8
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    385
    Odd---I use chrome and have been posting and scrolling with no issues---both times I have seen you have this issue---who know but if it was me I'd load a new version of chrome and delete the current one-or at least remove all current extensions-otherwise no ideas

  9. #9
    humber river advocate
    Reputation: singlesprocket's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    6,392
    Quote Originally Posted by pctloper View Post
    Odd---I use chrome and have been posting and scrolling with no issues---both times I have seen you have this issue---who know but if it was me I'd load a new version of chrome and delete the current one-or at least remove all current extensions-otherwise no ideas
    done all that still an issue. requires a lot of logging in an out. surprisingly mtbr is the only board where this happens (as it did once before). now if i don't log in everything works fine. the issue occurs at point of log in. there is a script that removes the border or shows the border as "0"?

    <iframe scrolling="no" frameborder="0"</iframe>

    i think there is something wrong with the forum script
    broadcasting from
    "the vinyl basement"

    build trail!

  10. #10
    EAT MORE GRIME
    Reputation: 127.0.0.1's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    3,841
    never happened to me on any device (use three from three different geos) and use chrome primarily...odd that it is selective
    "Put your seatbelt back on or get out and sit in the middle of that circle of death." - Johnny Scoot

  11. #11
    Administrator Administrator
    Reputation:
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    146
    Quote Originally Posted by singlesprocket View Post
    done all that still an issue. requires a lot of logging in an out. surprisingly mtbr is the only board where this happens (as it did once before). now if i don't log in everything works fine. the issue occurs at point of log in. there is a script that removes the border or shows the border as "0"?

    <iframe scrolling="no" frameborder="0"</iframe>

    i think there is something wrong with the forum script
    Its been reported and escalated. I am waiting on comment from the operations team.
    -Philip

  12. #12
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1,102
    Good to hear its being looked into.

    Been happening on and off for a few weeks to me as well. Two different computers and 3 different Browsers. Getting extremely annoying. Site is unusable when it happens.

  13. #13
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1,102
    Tech tip,,,logging in and out seems to fix it...occasionally. Still a pain.

  14. #14
    9 lives
    Reputation: cyclelicious's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13,169
    When logged in, the scroll bar appears for a couple seconds. I have to keep hitting the refresh button, allowing me to scroll a couple of posts, before having to hit refresh again.

    I have never experienced this on any other forum
    F*ck Cancer

    Eat your veggies

  15. #15
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    480
    Happening to me in Safari as well.

  16. #16
    Administrator Administrator
    Reputation:
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    146
    I am leaning over the techs desks later today to get some more info on this.
    -Philip

  17. #17
    since 4/10/2009
    Reputation: Harold's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    23,913
    it's not happening to me at all. Chrome on Win10.

Similar Threads

  1. The pictures that scroll on the Ventana home page.
    By OldHouseMan in forum Ventana
    Replies: 0
    Last Post: 11-18-2012, 05:28 PM
  2. Horizontal Scroll on Forums
    By bridgestone14 in forum General Discussion
    Replies: 35
    Last Post: 02-07-2012, 07:46 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 05-03-2011, 07:30 PM
  4. 'Next Page' button at the bottom of the page please?
    By dirtdrop in forum Site Feedback/Issues
    Replies: 0
    Last Post: 01-06-2006, 06:06 PM

Members who have read this thread: 27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
  •  

THE SITE

ABOUT MTBR

VISIT US AT

© Copyright 2018 VerticalScope Inc. All rights reserved.