Lefty Speed Carbon - shock pump wont show air pressure- Mtbr.com
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    9

    Lefty Speed Carbon - shock pump wont show air pressure

    Hi !
    When I attach my shock pump to the Lefty´s schrader valve the air pressure isn´t displayed. It works perfectly with the rear shock, so I don´t think I should blame the pump...
    Any idea on that ?
    Thanx a billion in advance for your time !

  2. #2

    Reputation:
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    3,882

    Try a different pump.

    Quote Originally Posted by Candyman
    Hi !
    When I attach my shock pump to the Lefty´s schrader valve the air pressure isn´t displayed. It works perfectly with the rear shock, so I don´t think I should blame the pump...
    Any idea on that ?
    Thanx a billion in advance for your time !

    Is the Lefty taking on air, but not showing the pressure? Try out a different pump. Some valves disagree with some pump heads. Check the valve core also.

  3. #3
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by damion
    Is the Lefty taking on air, but not showing the pressure? Try out a different pump. Some valves disagree with some pump heads. Check the valve core also.
    Things are a bit more complicated. If the Lefty´s air chambers are empty and I pump it up, the shock pump shows the correct pressure.
    When I attach the pump again some time afterwards, the pressure is not shown any longer.
    But I think I´ll anyway try a different pump - my current one is anything else than a high end version...
    Thanx for your fast reply !

Members who have read this thread: 0

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

THE SITE

ABOUT MTBR

VISIT US AT

© Copyright 2019 VerticalScope Inc. All rights reserved.