Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Maaaaan
    Reputation: Ericmopar's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    4,256

    Green Screens at You Tube.

    Is anybody else getting green screens at You Tube the last few weeks?
    Some videos load fine, others are green for me.

    I should add that I'm not having video playback issues anywhere else.
    Last edited by Ericmopar; 04-23-2012 at 02:13 AM.
    Communist Party Member Since 1917.

  2. #2
    mtbr member
    Reputation: Thatshowiroll's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,601
    I get this only on some of the videos, not all.

  3. #3
    Maaaaan
    Reputation: Ericmopar's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    4,256
    I found out what it is.
    It's Adobe's Flash Player, both plug in and IE versions.
    Apparently I've been lucky and never had an issue until now.
    From what I've been reading in PC forums, Adobe has had this problem off and on for years.

    The solution is simple. You just go into a playing video and right click.
    Then click on "Settings".
    You should see a little box show up with a check box for "Enable Hardware Acceleration".
    Uncheck that hardware acceleration box and refresh the You Tube page, and everything is well again.
    Communist Party Member Since 1917.

Members who have read this thread: 0

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

THE SITE

ABOUT MTBR

VISIT US AT

© Copyright 2019 VerticalScope Inc. All rights reserved.