Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    3,254

    Problems with Uploading Video...

    i am just starting to get into taking some videos with my gopro hd hero 960, using windows live movie maker for editing. i can create the video, save it to my hd and it plays fine, but i am having a heck of a problem uploading to any external site. we have comcast xfinity cable for internet by the way. anyway, last night i tried to upload a 640x480 version of the 7 1/2 minute video (about 300mb in size) on youtube and fb and today tried using vimeo, and in every case the upload crashed repeatedly...i just rebooted out network and the pc (fast machine with tons of memory) and am trying again in vimeo. the video started to upload and basically stalls and then stops, like a faucet is being closed so nothing gets through..

    i don't know why, and i don't know how to get something to upload...very frustrating as i think i could be the next spielberg but my video career will be stillborn if i can't share my craft...

    any suggestions would be very welcome.
    Last edited by cohenfive; 12-06-2011 at 06:10 PM.

Similar Threads

  1. Uploading video to FB/Vimeo???
    By roni1az in forum Arizona
    Replies: 4
    Last Post: 09-01-2011, 06:07 AM
  2. Anyone else having problems uploading pictures to the gallery?
    By -Anomie- in forum Vintage, Retro, Classic
    Replies: 1
    Last Post: 11-14-2008, 04:53 PM
  3. Having trouble uploading video
    By BikeAdvocate in forum Videos and POV Cameras
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2007, 11:47 AM
  4. Anyone having problems uploading images?
    By wickerman1 in forum Site Feedback/Issues
    Replies: 5
    Last Post: 07-19-2006, 02:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •