Results 1 to 4 of 4

Thread: Posting videos

  1. #1
    workin' it Administrator
    Reputation: rockcrusher's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    8,103

    Posting videos

    Please when posting videos from video hosting services set the option for autoplay to no or find the html code for autoplay in the link information and set its parameter to 0 instead of 1.

    This prevents threads with multiple videos in it from loading at a glacial pace and from playing multiple sound tracks.

    Thanks.
    Try this: HTFU

  2. #2
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    16
    Good to know!

  3. #3
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    11
    thx for info

  4. #4
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    8
    Or just post links instead of the whole video? that will work too :-)

Similar Threads

  1. ... since no one else is posting videos...
    By dog in forum Pivot Cycles
    Replies: 15
    Last Post: 03-06-2011, 02:05 PM
  2. to guys posting mountain biking videos
    By Grannylingus in forum Passion
    Replies: 55
    Last Post: 10-13-2009, 12:30 PM
  3. Fat Tire Journal Posting Cool Videos on You Tube
    By ameybrook in forum Vintage, Retro, Classic
    Replies: 4
    Last Post: 05-29-2008, 01:14 PM
  4. Potential solution to posting MTB Videos
    By Fast Eddy in forum Passion
    Replies: 5
    Last Post: 05-14-2004, 09:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •