Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    mtbr member
    Reputation: skiahh's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,534

    Well that's weird... possible bug?

    Hi guys -

    When visiting this thread (and only on page 1) - so, im getting this new, special, bike ... - the page loads but then I get redirected to zeroethics.com/mybiker. Pages 2-4 appear to be OK and so far, I haven't found any other threads that do this.

    It does it on Firefox, IE 10 and Chrome.

    It hasn't happened anywhere else on the web, so I don't think it's my computer/browser(s).

    With Firefox, the adblocker doesn't show the page contents, but on IE and Chrome it's just a "domain for sale" page.

    OK, some more info. When digging I turned up this, in post #12 (by Singular):

    <div class="message">That's a lotta sag aint it Jon? It's an interesting one though - look forward to seeing it.<iframe src="http://zeroethics.com/mybiker/" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" width="1" height="1" scrolling="no"></iframe></div>

    I had to turn HTML off to keep this post from doing the redirect. The iframe, at least on my computer - and all 3 browsers - does a redirect to the page, rather than getting a frame.
    www.teamnavycycling.org
    10 Pivot Mach 429
    09 Felt Nine Race
    03 Litespeed Tuscany

  2. #2
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    13
    I'm having the same problem. Chrome on OS X. I worked around it by stopping page loading just before it redirects.

    Quote Originally Posted by skiahh View Post
    Hi guys -

    When visiting this thread (and only on page 1) - so, im getting this new, special, bike ... - the page loads but then I get redirected to zeroethics.com/mybiker. Pages 2-4 appear to be OK and so far, I haven't found any other threads that do this.

    It does it on Firefox, IE 10 and Chrome.

    It hasn't happened anywhere else on the web, so I don't think it's my computer/browser(s).

    With Firefox, the adblocker doesn't show the page contents, but on IE and Chrome it's just a "domain for sale" page.

    OK, some more info. When digging I turned up this, in post #12 (by Singular):

    That's a lotta sag aint it Jon? It's an interesting one though - look forward to seeing it.

    I had to turn HTML off to keep this post from doing the redirect. The iframe, at least on my computer - and all 3 browsers - does a redirect to the page, rather than getting a frame.
    Last edited by rockcrusher; 03-16-2014 at 09:34 AM.

  3. #3
    workin' it Administrator
    Reputation: rockcrusher's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    8,104
    Quote Originally Posted by nicolaim View Post
    I'm having the same problem. Chrome on OS X. I worked around it by stopping page loading just before it redirects.
    fixed
    Try this: HTFU

Similar Threads

  1. Weird looking olive
    By daveholst in forum Brake Time
    Replies: 3
    Last Post: 08-08-2013, 08:15 AM
  2. NYC weird bike
    By carlosmontiel in forum Off Camber (off topic)
    Replies: 5
    Last Post: 11-04-2012, 03:45 AM
  3. Weird Scam
    By Guyechka in forum Colorado - Front Range
    Replies: 12
    Last Post: 04-26-2012, 05:23 AM
  4. Weird booster (is it?)
    By dhollman in forum Brake Time
    Replies: 8
    Last Post: 05-17-2011, 09:39 AM
  5. Fox RP 2 weird click
    By nicoswit in forum Shocks and Suspension
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-2011, 11:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
  •