Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Loves to suffer
    Reputation: freighttrainuphill's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,167

    Only allowed to embed 1 video now?

    A few minutes ago I attempted to embed two videos in the NorCal subforum. When I hit the preview button, I got this message:

    "You have included a total of 2 videos in your message. The maximum number that you may include is 1. Please correct the problem and then continue again.

    The use of videos is subject to them being enabled by the administrator."

    Until now, I have always been able to embed more than one video. Is this a glitch or a new policy?

  2. #2
    banned
    Reputation:
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2,049
    Quote Originally Posted by freighttrainuphill View Post
    A few minutes ago I attempted to embed two videos in the NorCal subforum. When I hit the preview button, I got this message:

    "You have included a total of 2 videos in your message. The maximum number that you may include is 1. Please correct the problem and then continue again.

    The use of videos is subject to them being enabled by the administrator."

    Until now, I have always been able to embed more than one video. Is this a glitch or a new policy?






    Still got the shovels ... Code it in

  3. #3
    gobsmacked Moderator
    Reputation:
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    7,258
    show off.

  4. #4
    banned
    Reputation:
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2,049
    Quote Originally Posted by girlonbike View Post
    show off.
    And that's how I met your mother

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
  •