Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    AZ
    AZ is offline
    banned
    Reputation: AZ's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    19,996

    Forum navigation header

    Navigation using the forum header nets this using Google Chrome, appears to be working using IE:



    Forum navigation header-broken.png
    Last edited by AZ; 06-08-2013 at 07:59 AM.

  2. #2
    banned
    Reputation:
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2,041
    Well, that's better than the Oregon Trail AD I had to skip, just to get to the forums.

  3. #3
    AZ
    AZ is offline
    banned
    Reputation: AZ's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    19,996
    Deleting the browser history, cookies etc. solved the problem.

  4. #4
    banned
    Reputation:
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2,041
    Yea, I find that deleting MTBR works for a bit, also.

  5. #5
    AZ
    AZ is offline
    banned
    Reputation: AZ's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    19,996
    Quote Originally Posted by bikeabuser View Post
    Yea, I find that deleting MTBR works for a bit, also.


    Bye.

  6. #6
    Always Learning
    Reputation: BruceBrown's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    8,985
    Quote Originally Posted by Dirty $anchez View Post
    Navigation using the forum header nets this using Google Chrome, appears to be working using IE:



    Click image for larger version. 

Name:	broken.PNG 
Views:	26 
Size:	4.9 KB 
ID:	806387
    Yup. Since the upgrade - that's all I get it if I click on Forums or on my bookmark for the Forums. At least RoadBikeReview.com had a much more successful upgrade where one doesn't get that dreaded System Message...

    What's up MTBR.com? Are you going to fix it for all of us or let us linger?

  7. #7
    AZ
    AZ is offline
    banned
    Reputation: AZ's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    19,996
    Quote Originally Posted by BruceBrown View Post
    Yup. Since the upgrade - that's all I get it if I click on Forums or on my bookmark for the Forums. At least RoadBikeReview.com had a much more successful upgrade where one doesn't get that dreaded System Message...

    What's up MTBR.com? Are you going to fix it for all of us or let us linger?

    Try clearing your browser history, cookies etc. Did it and solved the problem for me. Good luck.

  8. #8
    Always Learning
    Reputation: BruceBrown's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    8,985
    Quote Originally Posted by Dirty $anchez View Post
    Try clearing your browser history, cookies etc. Did it and solved the problem for me. Good luck.
    I've never had to do that before.

    It's all fixed now and working properly. Thanks MTBR.com for getting it up and running with the upgrade!!!

Similar Threads

  1. Forum navigation
    By AZ in forum Off Camber (off topic)
    Replies: 16
    Last Post: 06-10-2013, 07:32 AM
  2. Computer for navigation
    By Methodical in forum GPS, HRM and Bike Computer
    Replies: 34
    Last Post: 01-22-2013, 10:17 PM
  3. iPhone Navigation
    By kayakerjim in forum GPS, HRM and Bike Computer
    Replies: 8
    Last Post: 12-28-2012, 02:00 PM
  4. Is the MTBR header background photo ...
    By 29erchico in forum Site Feedback/Issues
    Replies: 1
    Last Post: 02-07-2012, 01:09 PM
  5. Sacramento CX DOUBLE HEADER Nov 5&6
    By CactusJackSlade in forum Cyclocross
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2011, 09:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
  •