Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    mtbr member
    Reputation: General Coonskins's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,019

    Just some Photo's

    Slow day at the office...

    It's kinda a year or so in review in pictures, post them if you have them.

    Sasquatch



    DOD Annual Pre-Turkey day ride 06


    Silver Falls area


    Bianca at Barbie Fall 07'


    Tim FSR at Brown's Camp


    SSConny and his new bike on top of Joe's Peak


    Happy guy


    Happy Girl


    Happy Bike


    Angry Snake


    I love this sign


    Cool snake


    Buchgrass Group shot


    3 amigo's


    Fire


    Another cool snake


    My best friend


    Newbie Beer



    Trail Work...



    Cold!


    Frist ride of the year


    Struttin her stuff


    Pretty new bike




    Enjoying the sunshine


    and the snow


    and friends
    Last edited by General Coonskins; 12-07-2007 at 03:12 PM.
    Just the Pictures

    The Shop


    The Blog

    Time To Ride,
    General Coonskins

  2. #2
    meatier showers
    Reputation: Sparticus's Avatar
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    7,330
    Hey 'Skins, I can only see 4 of the photos... are you sure your links are solid? Maybe it's just my comp... but I've hit "refresh" 3 times and I still only see the same 4 pix each time...

    --Sparty
    disciplesofdirt.org
    Remember who
    you wanted to be.

    Quote Originally Posted by riverrat
    Jaybo... quit *****ing and move to Texas

  3. #3
    mtbr member
    Reputation: General Coonskins's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,019
    Not sure, I'm seeing them all??? edited for your viewing non-pleasure
    Just the Pictures

    The Shop


    The Blog

    Time To Ride,
    General Coonskins

  4. #4
    a tight kick sound
    Reputation: boone's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    1,813
    cool pics, but
    I only see about 4 as well?

  5. #5
    mtbr member
    Reputation: General Coonskins's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,019
    okay this is very weird, now I'm only getting 4 pictures. What did you do to my pictures Sparty!

    I can copy the post text, post it in word and get the pictures. But now they don't even show up in the thread when I go to the edit.

    Anyone have an idea?
    Just the Pictures

    The Shop


    The Blog

    Time To Ride,
    General Coonskins

  6. #6
    mtbr member
    Reputation: General Coonskins's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,019
    what the...
    Just the Pictures

    The Shop


    The Blog

    Time To Ride,
    General Coonskins

  7. #7
    a tight kick sound
    Reputation: boone's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    1,813
    Are they all the same file format or at least a format that mtbr is cool with?
    I assume they are if you could see them to begin with?

    Also, do each of your pictures have the right html tags [img]your image file here[/img]?

  8. #8
    mtbr member
    Reputation: General Coonskins's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,019
    They are the same as all the other photo's I've been posting, I went back and looked at other threads and they are okay.

    I copied the text from the thread, and posted in Outlook and the pictures show up?

    Maybe Francious can help, I'll send him a email.

    This is weird, it's probably on the hosted end.
    Just the Pictures

    The Shop


    The Blog

    Time To Ride,
    General Coonskins

  9. #9
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    650
    Only seeing four here, too. But, thank God, one of 'em is a chick with a flask, and one of 'em is newbie beer.

    ....mmmmm, newbie beer....

  10. #10
    meatier showers
    Reputation: Sparticus's Avatar
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    7,330
    Quote Originally Posted by Albee
    ... one of 'em is a chick with a flask...
    FWIW that's my flask she's holdin'... imagine the dead soldier in the background is one of her casualties, tho...

    --sParty
    disciplesofdirt.org
    Remember who
    you wanted to be.

    Quote Originally Posted by riverrat
    Jaybo... quit *****ing and move to Texas

  11. #11
    Tree Hugger
    Reputation: Sasquatch's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    2,929
    Blame it on Picassa.
    I love mankind - it's people I can't stand. ~Charles M. Schulz

  12. #12
    mtbr member
    Reputation: Brandon's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,154
    I'm seeing the same, if you check the properties on the red x's and paste that into the browser the picture loads so there's definitely something funny going on with Picassa & mtbr



    That worked, I used the standard html img tags....

    And then it went away...

    now it's a red X.....
    Last edited by Brandon; 12-07-2007 at 04:48 PM.

  13. #13
    mtbr member
    Reputation: Brandon's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,154
    Try re-uploading the pictures without the space in the filename

    I think that's the problem, all the ones that aren't loading have a space in the filename (which gets replaced by a "%" in the link)
    Last edited by Brandon; 12-07-2007 at 05:02 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •