Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    15

    bFlex Programming Problem

    Hey Everyone,

    Long time lurker here with a bit of a newbie question in regards to programming my bFlex.

    I'm can't seem to disable the duomode and put it in mutlimode... In section 8.3 you're supposed to click 4 times to disable duomode and enable multimode, only there isn't a 4th click, on the 4th click it returns to L1 (dim), rather than going to multimode (main led off)...

    Am I missing something obvious here? I tried searching the boards but couldn't find anything...

    Thanks in advance!

    -Pat

  2. #2
    mtbr member
    Reputation: znomit's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,694
    Quote Originally Posted by ptgerke
    Hey Everyone,

    Long time lurker here with a bit of a newbie question in regards to programming my bFlex.

    I'm can't seem to disable the duomode and put it in mutlimode... In section 8.3 you're supposed to click 4 times to disable duomode and enable multimode, only there isn't a 4th click, on the 4th click it returns to L1 (dim), rather than going to multimode (main led off)...

    Am I missing something obvious here? I tried searching the boards but couldn't find anything...

    Thanks in advance!

    -Pat
    Make sure you have the correct model bflex
    DIY LED Bike Lights:
    A few Dynamo builds and some Small battery lights

  3. #3
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    15
    I just purchased it weeks ago. The color and silkscreen match the most current version on the website, and there's only one option when purchasing, right?

  4. #4
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    754
    It sounds like you're using the V1.1 manual instead of the latest V2 manual. With the latest bflex, you set Duomode, Threemode, Trimode, or Multimode in section 8.13. 8.3 only sets the levels and only goes through 3 clicks.

  5. #5
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    15
    thanks Macgyver! for some reason I downloaded the wrong version of the manual... told you it was a newb question... Thanks for your help guys!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •