Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    mtbr member
    Reputation: ShaggyRS6's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    69

    Garmin 305 to 705 Issues

    Hi,

    I have been using an Edge 305 for the past month, I have upgraded to a 705 but I have a slight issue.

    Neither Sports Tracks or Motion based nor Webupdate will find the 705, Training Centre Communicates with it and see's it as a 705, my PC only see's it as a storage device.

    I have installed everything, and then reinstalled. I have installed the communications plugin.

    One thing I have noticed that the 705 does not do and my 305 did (and this may be a red herring) is although there is power going to it when its plugged into my PC (it has the little Computer symbol showing) I cant turn it on whilst its plugged into the comp. I used to be able to do this with the 305.

    Any suggestions?
    [SIZE="3"]09 Scott Spark 35[/SIZE]
    [SIZE="1"]25lbs of Pure Awesomeness[/SIZE]

  2. #2
    trail rat
    Reputation: slocaus's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    7,692
    You probably need the Garmin Communicator plug in from here.

    edit: You have to reconfigure SportTrack for the new device, and check for updates. Also a new WebUpdate was just released a few days ago., here. Do you have it?

    From what I know, you cannot turn on the 705 while connected, but do the "remove device" and it will charge. Why is this a major issue for you?
    CCCMB web - Facebook
    SLO trail maps - conditions

    "The physician heals, Nature makes well" - real fortune cookie

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •