Results 1 to 4 of 4

Thread: please HELP!!!

  1. #1
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    13

    please HELP!!!



    everytime I go faster than 20 km/h I have this nasty grinding metal sound comming from my back end???

    every thing is lubed and cleaned

    I have a pos 04 giant yukon with sun single track rims and a set of xt hubs and a truvativ hussfelt crank

    please help, anyone know what this could be?

    matt

  2. #2
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    301

    more details?

    Quote Originally Posted by bigandcanadian


    everytime I go faster than 20 km/h I have this nasty grinding metal sound comming from my back end???

    every thing is lubed and cleaned

    I have a pos 04 giant yukon with sun single track rims and a set of xt hubs and a truvativ hussfelt crank

    please help, anyone know what this could be?

    matt
    Is this under pedaling, or coasting, or both? Telling people this will help us provide more accurate answers. In my opinion.

  3. #3
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by XC_Miles
    Is this under pedaling, or coasting, or both? Telling people this will help us provide more accurate answers. In my opinion.
    when I am pedling and when I am coasting

  4. #4
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    301

    Hub?

    I am sure you have, but have you either rebuilt the rear hub, or had your lbs look @ it? Seems like it could be the culprit.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •