Page 1 of 41 1 2 3 4 5 11 ... LastLast
Results 1 to 25 of 1025
  1. #1
    Fat boy Mod Moderator
    Reputation: donalson's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    2,357

    FAT BOY 2012 CHALLENGE: project 65,000 miles

    it seems we've run into some problems with order of posts and such... we've had a board member that has been generous enough with his time to do an audit of our millage... it's some 7 pages in or so but i'm going to post the quote here as the very first post... PLEASE follow his instructions... to keep the flow of this thread going for the rest of the year... also stop by cautery's post and bump him on rep... if anyone deserves some respect power he does...

    Quote Originally Posted by cautery View Post
    36,995.59 <--- Audited CORRECT TOTAL as of 1223 hrs CDT, 08/20/2012.

    Please use this total when posting next mileage addition. I just spent 3 hours auditing the mileage in this thread. I ignored totals and simply added each unique mileage addition from all 700+ posts. I am documenting the audit information I obtained below.

    In the meantime, PLEASE follow the directions below for properly posting mileage additions:

    1) DO NOT put anything in the Post "Title" field.

    2) On the first line of the Post "Body" field, put the following, and ONLY the following:

    Current Total Miles + your miles = NEW Total Miles

    3) IF you want to say/type ANYTHING else in the post, PLEASE put a double line feed AFTER the first line (Hit ENTER twice), so that only the mileage math is on the first line.

    4) Please don not include ANYTHING but the math on the first line... no descriptions, explanations, or anything else. JUST the math: OLD Total + Your Miles = NEW Total

    Thanks!!! This will make it much easier to keep the mileage totals correct, and for the next poster to find the correct total to which he/she should add their miles


    AUDIT HISTORY:

    Page 1 - 467.27
    Page 2 - 1034.22
    Page 3 - 1689.19
    Page 4 - 2523.51
    Page 5 - 2980.56
    Page 6 - 3818.09
    Page 7 - 5196.71
    Page 8 - 6024.99
    Page 9 - 7102.24
    Page 10 - 8411.06
    Page 11 - 9649.63
    Page 12 - 10816.12
    Page 13 - 11395.33
    Page 14 - 12790.16
    Page 15 - 14499.02
    Page 16 - 15556.19
    Page 17 - 17512.44
    Page 18 - 19135.54
    Page 19 - 19919.57
    Page 20 - 20786.25
    Page 21 - 22086.14
    Page 22 - 23926.90
    Page 23 - 24554.20 + 40 from heitschj's post that fiream400 added = 24594.20
    Page 24 - 26303.66
    Page 25 - 29393.25
    Page 26 - 30279.30
    Page 27 - 33748.39 + "Ruth's Mileage correction" of 453.27 = 34201.66
    Page 28 - 35766.05
    Page 29 - 36995.59 as of "cautery's" post of 91.89 miles on 08/20/2012
    __________________________________________________ _________________

    This audit incorporates the mileage from these three posts at the bottom of the tree:

    6-25-2012 heitschj, and the response by eokerholm around 08/14/2012 or so peanut09 post from the first part of August quoting ruth 415's post up of the 453.27 miles listed in the correction. The original ruth415 post seems to have vanished, but the mileage is safely captured.

    The above referenced posts that do not fall correctly in the timeline, can and should be deleted.


    yes i'm cutting/pasting from last years only to change the numbers that apply... so sue me

    well it's a new year again.... Last year we busted the door down on the with over 900 posts (down from 1200 the year prior but still many more miles then the prior year), over 21,000 page view (up from 19,000 the year prior) and killed the 50,000 mile goal we'd set by over 5,000 miles (over 55,000 miles), thats more then 2 complete rides around the globe.

    once again you blew past the goal of 50k miles so this year we're going to bump it up again to 65,000... it's A LOT of miles but if everyone posts up ALL of their rides i'm sure we can do it once again (and hey I even have a bike again so I can be part of it once again lol

    rules... whatever you ride, post it... if you commute to work, post it... if it's out on the trail, post it... if it's out on the road, post it... if you went around the block with your kids, post it... rollers or trainers, post it... even if it was on a stationary or spin machine... if you pedaled it, POST IT

    if you want to post what type of miles they where go ahead... simply add the guys total from before you to what you rode and post the new total..

    here is last years FAT BOY 2011 CHALLENGE:project 50,000 miles...
    Last edited by donalson; 08-20-2012 at 11:54 AM.
    - Surly Disc trucker
    - '82 trek 560 roadie

  2. #2
    AZ
    AZ is offline
    banned
    Reputation: AZ's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    19,998
    Back for another year with 10.23 wicked cold road miles. Happy New Year to all.

  3. #3
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    94
    2 laps of stocksdale walnut woods on the MTB 12.4 miles

    Total: 22.63
    Last edited by TrailMasonJones; 01-01-2012 at 05:22 PM.

  4. #4
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    136
    18.63 + 63 = 81.63

  5. #5
    AZ
    AZ is offline
    banned
    Reputation: AZ's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    19,998
    Redid the math, total is 85.63miles.

  6. #6
    bust a move
    Reputation: 2ridealot's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    2,674
    85.63 +44.03 = 129.66
    sufferfest...it was great!

  7. #7
    mtbr member
    Reputation: BeeRoose's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    133
    Just to help prime the pump on this new year:

    129.66 + 16.6 = 146.26
    "That's the smell of fitness."
    Foster Farms MTB Chickens

  8. #8
    mtbr member
    Reputation: pjskibm's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    22
    146.26 + 18.25=164.51 Happy New Year!

  9. #9
    mtbr member
    Reputation: pjskibm's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    22
    Me again:-) 164.51 + 10.22 = 174.73

  10. #10
    mtbr member
    Reputation: Qubo_2408's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    67
    Went on short ride tonight. 174.73+5=179.73

  11. #11
    Slay the Dragon
    Reputation: SeattSlayer's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    131

    South Lake Washington Ride

    Yesterday (1/2/2012) - 179.73 + 13.76 = 193.49

  12. #12
    mtbr member
    Reputation: Joules's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    2,255
    193.49 + 12.63 = 206.12

    Trainer.

  13. #13
    mtbr member
    Reputation: Joules's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    2,255
    206.12 + 7.01 = 213.13

    trainer warmup

  14. #14
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    294
    213.13+17.1=230.23

  15. #15
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    96
    230.23+15.01= 245.24

  16. #16
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    149
    245.24+4.9= 250.14

  17. #17
    Swimming thru the Smog
    Reputation:
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    305
    250.14 + 60.84 = 310.98

    back from sedona!

  18. #18
    mtbr member
    Reputation: Joules's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    2,255
    310.98 + 15.28 = 326.26

  19. #19
    mtbr member
    Reputation: Qubo_2408's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    67
    326.26+2=328.26 Got in a couple miles on the stationary

  20. #20
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    82
    In northern Michigan so all trainer miles but.

    328.26 + 67.1 = 395.36

  21. #21
    hak
    hak is offline
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    54
    395.36 + 4.5** = 399.86

    ** felt much colder/longer with a 7 yr old, took him on his first single-track experience!

  22. #22
    mtbr member
    Reputation: BeeRoose's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    133
    399.86 + 41.1 = 440.96

    Finished today's ride and realized too late that I was 295 footies short of 10k for the week. I may have to do a short ride tomorrow just for principle.
    "That's the smell of fitness."
    Foster Farms MTB Chickens

  23. #23
    Fat boy Mod Moderator
    Reputation: donalson's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    2,357
    440.96 + 5 = 445.96

    took the SS out for the first time.... lots of walking/pushing... but good to be out there all the same
    - Surly Disc trucker
    - '82 trek 560 roadie

  24. #24
    mtbr member
    Reputation: phbike's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    204
    445.96 + 7.31 sweet, steep, singletrack = 453.27
    You can do a lot in a lifetime, If you don't burn out too fast...First you need endurance, First you've got to last...

  25. #25
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    196
    453.27+14=467.27

Page 1 of 41 1 2 3 4 5 11 ... LastLast

Similar Threads

  1. 2012... mile challenge poll: how many miles for 2012?
    By donalson in forum Clydesdales/Tall Riders
    Replies: 12
    Last Post: 12-31-2012, 11:35 AM
  2. 2012 Ouachita Challenge
    By Andrea138 in forum Endurance XC Racing
    Replies: 57
    Last Post: 04-08-2012, 01:02 PM
  3. FAT BOY 2011 CHALLENGE:project 50,000 miles...
    By donalson in forum Clydesdales/Tall Riders
    Replies: 913
    Last Post: 01-02-2012, 07:06 AM
  4. FAT BOY 2010 CHALLENGE:project 40,000 miles...
    By donalson in forum Clydesdales/Tall Riders
    Replies: 1119
    Last Post: 01-02-2011, 06:23 AM
  5. FAT BOY 2009 CHALLENGE:project 25,000 miles...
    By donalson in forum Clydesdales/Tall Riders
    Replies: 903
    Last Post: 01-01-2010, 05:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •