Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    31

    Why can I not view the hardtail sticky

    Can look at any other post but the hardtail one wont open! Driving me crazy as I' m building up a hardtail and need some inspiration!

  2. #2
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    48
    having the same problem here.

  3. #3
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    100
    on the right side of the screen, click display modes, then click linear. this happened to me when i wanted to look at the all mountain setup threads

  4. #4
    Like a FirePlug
    Reputation: ErvSpanks's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    74
    The AM setups wont open for me, ever
    Keep the Rubber Side Down

  5. #5
    mtbr member
    Reputation: 006_007's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    8,160
    Ditch IE, use firefox (even better w ad blocker plus hiding all the stupid advertisements.....)

    oh ya, it is working for me.

  6. #6
    Platforms For Life
    Reputation: Halfrican's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    203
    Whenever I click on the post your _____ threads on my iPhone Safari just closes and tells me "Wrong!"
    2008 GT Force 3.0
    2009 Bianchi Pista fixie

  7. #7
    wait...what?
    Reputation: CaliforniaNicco's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    716
    where the DISPLAY MODES option? I can't even find that? Even Firefox won't run it.

  8. #8
    mtbr member
    Reputation: Heat's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    120
    have the same problem here. tried in both Safari and Firefox.

  9. #9
    UK Bike Whore
    Reputation:
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    422
    I cant view it in chrome.

  10. #10
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    May 2008
    Posts
    15
    Changing the display mode to linear worked for me. You have to open up another thread that does work then the display mode option appears.
    Using Firefox if that makes a difference.

  11. #11
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    May 2008
    Posts
    13
    mine hasnt been working for a while doesnt work for FreeRide/Downhill either. I have a Mac and am using FireFox I cant find the display mode button?

  12. #12
    mtbr member
    Reputation:
    Join Date
    May 2008
    Posts
    15
    It appears in the blue box at the top, next to the "thread tools" and "search this thread" drop down menus, just under the "forum jump" bit.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •